Je kan vanaf de gastwei in een dag naar Otterlo rijden. Je rijdt dan uitsluitend over onverharde wegen, door het bos en over de Ginkelse hei of via Planken Wambuis.

Onderweg kan je pauzeren bij  de Panoramahoeve of het theehuis de Mossel.

Aan het einde van de rit kan je met je paard of pony heel erg leuk overnachten bij de Kleine Pol.

Andersom kan natuurlijk ook: Starten bij de Kleine Pol en overnachten op de gastwei en camping de Wielerbaan.

 

Je kan je route gemakkelijk plannen op de volgende site:

www.ruiterenenmennen.nl

De kortste geheel onverharde route, waarbij je alleen af en toe een weg moet oversteken, tussen de gastwei en de Kleine Pol is 14 km. Deze vind je hier

Een route voor dit traject waarbij je zowel langs da Panoramahoeve als Theehuis de Mossel komt is minimaal 17 km. Deze vind je hier

 

Adressen van maneges , waar je soms ook kan overnachten vind je hier.

Maneges in de buurt vind je hier

 

Sneeuw

Gepost 21/01/2017

Ook best mooi sneeuw in de gastwei

Lees de rest van deze post »

Nieuwe locatie

Gepost 06/11/2016

We hebben de gastwei nu aan huis! Voordeel is dat er nu beter toezicht is, je je spullen bij ons in een afgesloten schuur kan leggen, wel moet je als je het bos uitkomt een kwartiertje over het landeleijke gebied "de Wagenngse Eng rijden" voor dat je bij ons bent.

Lees de rest van deze post »

De gastwei gaat verhuizen

Gepost 03/11/2016

Omdat de Gelreruiters tijdelijk geen bak hebben , kunnen leden van de Gelreruiters, als ze op een plek willen rijden die omheind is, rijden in het voorste deel van de gastwei.
De huidige locatie van de gastwei wordt verder gereed gemaakt voor permanente bewoning door twee IJslanders.
De logeerplek van de gastwei gaat daarom dit weekend verhuizen.

Lees de rest van deze post »

Gras op de gastwei in soorten en maten beschikbaar

Reserveringen voor seizoen 2016

Gepost 09/04/2016

Er zijn al enkele reseveringen voor de aankomende zomer, dus als je iets wil plannen vraag dan vrijblijvend een optie aan dan houd ik die data voor je vast.

Lees de rest van deze post »

Bagage te paard?

Gepost 06/11/2015

Vandaag maar eens getest of ik Freyja de bagage kan laten dragen op onze geplande "lange-lijnen-langeafstands-wandeltocht". Sjabrak met zadeltassen met singel vast gemaakt......ging prima.

Lees de rest van deze post »

Theehuis de Mossel heeft nu ook overnachtingsmogelijkheden voor kleine groepen

Gepost 26/10/2015

Theehuis de Mossel ligt midden in Planken Wambuis. Uit het seizoen en doordeweeks kan je er ook met een kleine groep overnachten, op andere e tijden kan je er altijd wel pauzeren, maar alleen overnachten met grote groepen.

Begin november gaan we met 4 á 5 paarden, ruiters en wandelaars van de gastwei naar de Mossel. Volgende dag gaan we weer terug naar Wageningen......hopelijk hebben we er een mooi herfst weertje bij.

Lees de rest van deze post »

22 mei Leiderschapsworkshop in de gastwei

Gepost 25/03/2015

De workshop (P)aardig Leiderschap is een ervaringsworkshop waarin je effectiviteit van je leiderschap leert vergroten. Je leert je eigen kracht optimaal in te zetten. Hierbij komen aan de orde verbinding met jezelf, verbinding met de ander en beïnvloeden van koers, samenhang en resultaten. In deze workshop worden zowel inidividuele als groepsoefeningen gedaan, waarbij de paarden je de effectiviteit van je leiderschap spiegelen. Op de website www.persoonlijkecoach.info staat meer achtergrond informatie. Er kunnen tussen de 3 en 5 deelnemers mee doen. Deelname kost €85,-p.p. Inschrijven en meer informatie: 0317 418227  of mail naar info@persoonlijkecoach.info

Lees de rest van deze post »

Op 15 mei kan je op de gastwei zelf komen ervaren hoe coaching met paarden voor jou werkt

Gepost 06/02/2015

Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Voor meer informatie en aanmelden zie www.persoonlijkecoach.info, of mail even naar info@gastwei.nl of info@persoonlijkecoach.info

Lees de rest van deze post »

Wandeling naar Panoramahooeve

Gepost 02/02/2015

Gisteren zijn we heerlijk met de pony's Nutmag, Freyja en Barney naar de panoramahoeve gewandeld.Vanuit de gastwei is dat een uur heen en een uur terug lopen. Terwijl wij daar een pannenkoek aten, stonden de pony's in de paddock.

Een ideale rustplaats voor paard en ruiter/wandelaar.

Lees de rest van deze post »